Promosi Kad Kahwin

 Jimat 300 header

Terima kasih kerana berminat dengan promosi kami. Dapatkan Kupon Kad Kahwin daripada kami untuk lebih penjimatan.

Table-kupon-diskaun 

Lengkapkan Borang Permohonan Di Bawah. Kalau Tak Confirm Tarikh Pun Boleh Booking :)

 


The simplest way to manage projects out there

Apa Kelebihan Kad Kahwin Online?

1. Kertas yang kami cetak adalah berkualiti tinggi

2.  Kami menyediakan Full Colour printing (Double Side Printing)

3. Terdapat beratus-ratus design kad yang boleh dipilih

4. Kami boleh bantu anda tukar design atau warna kad anda

5. Free Gift menanti bagi pelanggan terawal kami. (TERHAD!!)

BERITA BAIK ! Pejabat kami kini dibuka setiap hari Isnin – Ahad : 9 pagi – 6 petang (klik sini untuk lokasi pejabat)

89 thoughts on “Promosi Kad Kahwin

        1. Wslm..

          Kami tak kira harga untuk sekeping kad. Kami jual ikut kuantiti kad yang cik mahu. Lagi banyak kuantiti kad yang cik ambil lebih murah kad yang cik dapat :)

    1. Free gift yang kami akan berikan ialah:
      * bunting 2pcs
      * tq tag (ikut kuantiti kad)
      * calendar (ikut kuantiti kad)
      * envelope ( ikut kuantiti kad)
      * sticker (ikut kuantiti kad)
      * yasin 10 pcs
      * fridge magnet 10 pcs
      * arrow sign 10 pcs
      Yup masih sama..tapi untuk bulan ni (February 2014) sahaja

  1. salam.. sy nak tnya promosi ni msih available x.. dan harga pakej ni.,.. sy nak wat utuk 1000pcs.. hope dpt bg best price kat saya.. tq.. tarikh knduri 31mei 2014. tq.. reply me asap ..

  2. hye boleh emailakn sy quotation bagi 1300pcs kad bagi majlis 30.08.14..boleh letak 2 peta, saya nk yang boleh lipat 2..tlg ye bagi best price

    1. hye cik, boleh saya dapatkan nama,lokasi majlis, tarikh majlis dan no tel cik bagi mendapatkan promosi..:)

  3. nak tempah utk 500 kpg …mcmana nk dptkan jenis kad n tempahan …n harga berapa…kenduri 5/4/2013…..nak segera

  4. saya mewakili pesanan dari seorang akak nie.dia kata di sini ada jawatan kosong tak.kalau ada dia nak tahu ciri ciri orang yang bakal dipilih.

    1. cik akan dapat free bunting bernilai rm 150 dan 7 freegift yang lain :)
      boleh saya tahu cik nak letak 1 atau 2 pihak dalam kad ya? jenis poskad atau berlipat?

  5. Salam… promosi n free gift di atas available lg ke? Boleh bg sy quotation utk 2 pihak.. yg lipat 2 utk 1000 keping? Tq in advance..:)

  6. semalam saya dah isi kan form nie.. nape you all x recieve ke? and i dah transfer deposit but still status pending i dont have any respon from you

    1. Hye Cik Nurima..Saya cuma ingin sahkan samaada sudah ada admin yang respon untuk masalah cik? jika belum, cik boleh hubungi saya di talian 014-534 9000 – Amirah

  7. Admin kenapa saya coll byk kali u olls x jawab sedangkan thats time u coll i ckp terpilih utk 8 hadiah misteri so admin minta saya bank in last date sampai 11 saya sudah membuat bayaran. Please cek my msg n kindly return me asap tq

  8. Salam saya nak tanya..say nk buat kad hanya dalam 150 pcs sahaja..boleh ke? Pastu box dalam 330 box..surah yassin dlm 50 pcs…sticker nama saya dan pasangan dan ucapanTQ ..boleh ke saya design mengikut colour tema saya mint green…

  9. Salam, kalau saya dah dapat pakej yg 8 free gift tu, boleh lg ke apply utk Kupon Kad Kahwin Online ni? Terima kasih

  10. Salam.. Sy kurang jelas la psl kupon ni. Sy nak 500pcs kad, brape harganya ye? Majlis sy 25 oct ni insyllah di Kuala Terengganu.

    1. Wassalam…Hye Cik Husna.. ^_^
      ok…kalau cik buat tempahan 500 pcs dan keatas cik layak untuk mendapatkan voucher diskaun RM300..
      Voucher ni cik boleh gunakan untuk dapatkan potongan harga kad..
      untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila pm di link ini –> https://www.facebook.com/messages/KadKahwin2000 atau sms/whatsapp ke no 014-543 9000 ^_^

    1. wsalam,hye..boleh saya dapatkan details cik seperti ,,,, utk mendapatkan special price dan promosi dari pihak kami ^_^

  11. salam… kalau sy nk buat kad kawin 500 pihak laki 500 pihak perempuan… tarikh kenduri 27/12/14 dan 2 minggu slepas.. berapa harga kad yg paling murah ye? majlis di taman melati gombak

    1. wasalam cik ,boleh sy tahu bile ye tarikh majlis cik ? kalau cik buat tempahan kad sekarang ,kad cik akan dapat dlm bln 11 sbb proses kad mengambil masa 5 minggu waktu bekerja encik . .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>